Szukam starej góralskiej chaty do remontu w trójwsi, gdzieś w wysoko polożonych przysiólkach (zapasieki, pochodzita, ochodzita, jasnowice itp) Jeśli wiecie o jakiejś fajnej chacie dajcie proszę znać
pozdrawiam!!!
to proste waryjot, Ramzes reklamuje sie, ze moze ci wybudowac drewniana chalupe...
hehe chyba wyszedłem na głupka...
teraz to rozumiem ale jak czytałem to pierwszy raz to coś siężle załadowało i teks wyglądał u mnie mniej więcej tak:
mmmfffppmmfpppmmmf mmfpppfmmmfppmfpmmfppmf]mfpppmf mpfmmmfppppfffpm
mmmd\fmpp mmmmpdddmmmmmfffmmfp mfmmmfffppfmm
mmmfmppmfpmffmppmf] mpfmmmfppfm pmfpmf]
stąd problem mój ze zrozumioeniem tekstu.
_________________ ...na taki rzeczy stan najlepszy Walker Jan...
waryjot napisał/a:
hehe chyba wyszedłem na głupka...
nic sie nie przejmuj
ja tez czasem pppmffmpp ffpmmmpmmmmmpffffpę ppfmpm pfmppfmmfffpąfmppmpfmf, ffpfppłmmmfmmffpmmfffpmmm pmmmmmpmp pmmmppfmmfmpmppppm pfmppf mffppmpfmpffmppffpmffmpp , wiesz
RAMZES napisał/a:
tani mały domek
a tak poważnie to ile by kosztował taki tani, mały domek, powiedzmy do 160 m2 powierzchni mieszkalnej z piwnicą. Zakładając, że działkę już mam. Masz też jakieś ciekawe projekty. Czy budujecie na wyczucie??
_________________ "... reicht das leben dir eine zitrone, mach limonade draus!!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum